In mijn praktijk kun je terecht voor verschillende therapieën.

roeland-suylen-helendereisMijn expertise op al deze vlakken geeft een grote meerwaarde aan deze therapieën, die elkaar perfect aanvullen. Door mijn paranormale begaafdheid kan ik bovendien snel tot de kern van je klacht of probleem doordringen en de best passende behandelwijze toepassen. Uiteraard in overleg.

Sinds 1992 heb ik een drukbezochte praktijk voor paranormale geneeskunde en klassieke homeopathie. De laatste jaren heb ik mijn praktijk bovendien uitgebreid met een zeer effectieve therapie: De Helende Reis (The Journey).

Kwalificaties en beroepsverenigingen

In 1986 ben ik afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde (NAN) te Hilversum (toentertijd een dagopleiding op Hbo-niveau). Voor alle therapieën ben ik bevoegd, gecertificeerd of gediplomeerd. Alle opleidingen zijn tevens erkend door verschillende beroepsverenigingen. Ik ben aangesloten bij de NWP (Nederlandse Werkgroep voor Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst), de AVN (Astrologische Vakvereniging Nederland) en de NVJT (Nederlandse Vereniging van Journey Therapeuten).

Er zijn vergoedingen mogelijk door diverse zorgverzekeraars. Een lijst hiervan kun je vinden op de website van de NWP: www.nwp-natuurgeneeskunde.nl.

KLANT IS KONING!

Als erkend en gespecialiseerd therapeut met een brede basis, mag je van mij een effectieve, professionele aanpak verwachten. Maar mocht het zo zijn dat ik je niet verder kan helpen, dan krijg je dat al te horen tijdens het eerste consult. Want een goede therapeut wil altijd het beste voor zijn klanten.